G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Timo Lassy Trio, 3.6.2022

3.6.
Fri
21:00

Timo Lassy Trio

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Timo Lassy soittaa saksofonia tunteella ja tyylillä. Kotimaiselle yleisölle tutuksi mm. Five Corners Quintetin riveistä tullut ilmaisuvoimainen artisti on jo aikaa sitten puhkaissut ”jazzpiirien” näkymättömät seinät ja astellut yhtyeineen lukuisille maamme halutuimmista esiintymislavoista. Juhlaviikkojen Huvila-teltan, Flow Festivalin ja Pori Jazzin kaltaiset lavat ovat tulleet tutuksi, kun Lassy on hurmannut yleisöjään eri kokoonpanoillaan.

Uusin Lassyn kokoonpanoista on Trio, joka julkaisi nimikkolevynsä elokuussa 2021. Lassyn, basisti Ville Herralan ja rumpali Jaska Lukkarisen muodostaman yhtyeen debyyttijulkaisu sai Helsingin Sanomissa viisi tähteä, ja suitsutus on sittemmin jatkunut maailmalla medioissa kuten Downbeat, Jazzwise ja Der Spiegel.

Timo Lassy Trio:
Timo Lassy - saksofoni
Ville Herrala - basso
Jaska Lukkarinen - rummut

HUOM! Myynnissä myös yhteislippu 50 €, jolla pääsee Nate Wooley Columbia Icefield -keikalle 2.6. ja Timo Lassy Trio -keikalle 3.6.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Minimitilaus ennakkotilauksissa on 7 € / hlö. Pienemmät tilaukset palautamme. Saavuttehan viimeistään 15 minuuttia ennen konsertin alkamisaikaa, muuten tilauksenne purkaantuu ilman rahanpalautusta. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

Huom! Tämän konsertin ennakkotilaukset ovat loppuunvarattu.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Timo Lassy ranks among the brightest jazz stars in Finland. His latest group Timo Lassy Trio (together with bass player Ville Herrala and drummer Jaska Lukkarinen) released its debut in 2021. The album received five stars in Helsingin Sanomat, as well as appraisal from such international medias as Downbeat, Jazzwise and Der Spiegel.

You can also buy a budle ticket (Yhteislippu, 50 €) to catch both Nate Wooley Columbia Icefield on 2.6. and Timo Lassy Trio on 3.6.

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus