G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Tampereen levyorkesteri: Kodittomia lauluja -juhlakonsertti, 1.12.2022

1.12.
Thu
19:00

Tampereen levyorkesteri: Kodittomia lauluja -juhlakonsertti

Doors: 18:00
Showtime: 19:00

Tampereen levyorkesteri juhlistaa ensimmäisen yhteislevyn julkaisua kattavalla konsertilla Tampereen G Livelabissa joulukuussa!

Kodittomia lauluja -kokoelma on syntynyt vuonna 2021 tamperelaisten huipputekijöiden yhteistyönä ja sisältää kattauksen lauluntekijä- ja rytmimusiikkia. Ammattimaisen ja kirjavan tekijäkaartin kokemus yhdistyy levyllä omintakeiseksi soundiksi. Levyn kappaleet ovat aiemmin levyttämättömiä ja osa saa myös ensiesityksensä G Livelabin lauteilla.

Albumin julkaisija, Tampereen Levyt ry, on lämpimänä kesäpäivänä perustettu kulttuuriyhdistys, joka liputtaa musiikin tekemisen ilon ja tärkeyden puolesta ja täten myös julkaisee uutta säveltaidetta. Yhdistyksen ydin muodostaa Tampereen levyorkesterin.

Tampereen levyorkesteri:

Tommi Laine, kitara
Sebastian Krühn, rummut
Kielo Kärkkäinen, laulu, piano, kitara
Ville Rauhala, kontrabasso, laulu, kitara
Inari Ruonamaa, altto- ja baritonisaksofoni, harmooni
Matti Salo, kitara, sopraanosaksofoni, laulu
Ilaria Tucci, laulu
Janne Tuomi, rummut, perkussiot, vibrafoni
Sami Sippola, tenorisaksofoni, piano
Toni Tapaninen, laulu

Levy kuunneltavissa osoitteessa:
tampereenlevyorkesteri.bandcamp.com/

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Minimitilaus ennakkotilauksissa on 7 € / hlö. Pienemmät tilaukset palautamme. Saavuttehan viimeistään 15 minuuttia ennen konsertin alkamisaikaa, muuten tilauksenne purkaantuu ilman rahanpalautusta. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

HUOM! Ennakkovaraukset loppuunvarattu.

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Tampereen levyorkesteri celebrates their first collective album at G Livelab Tampere.

Kodittomia lauluja album was born in 2021 in collaboration of Tampere-based musicians and includes a great collection of singer-songwriter and rhythm music. The album is published by Tampereen levyt association.

Tampereen levyorkesteri:

Tommi Laine, guitar
Sebastian Krühn, drums
Kielo Kärkkäinen, vocals, piano, guitar
Ville Rauhala, double bass, vocals, guitar
Inari Ruonamaa, sax, harmonium
Matti Salo, guitar, sax, vocals
Ilaria Tucci, vocals
Janne Tuomi, drums, percussions, vibraphone
Sami Sippola, sax, piano
Toni Tapaninen, vocals

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus