G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Sydän, sydän, 3.2.2023

3.2.
Fri
21:00

Sydän, sydän

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Sydän, sydän on viisihenkinen bändi, joka valloittaa Suomea yhtä nopeasti kuin ruoste leviää auton pohjassa. Heitä yhdistää vahva rakkaus musiikkiin ja taiteisiin.

Sydän, sydän perustettiin 2002 Herttoniemen huonoimpien bändien raunioille. Se on kasvanut vuosien myötä, pyöräyttänyt seitsemän albumia ja on jättämässä teini-iän taakseen. Vaikka itse taiteilijat ovat vanhoja ja yksinkertaisia miehiä, bändi on lavalla hurjempi kuin puuma ja nopeampi kuin ajatus. Carpe diem on yhtyeen motto, musiikki heidän toteemipaalunsa ja guassiväri haarniskansa.

Parhaimmillaan Sydän, sydän on totaalinen rock ’n’ roll -show, joka panee kuhinaa kuivallekin kentälle. Herkimmillään se on kaunis kuin kuihtunut kimppu ruusuja kuunvalossa. Bändi ei ole saanut palkintoja ja kriitikot vihaavat sitä, mutta kansa ymmärtää mistä on kysymys, kun puhutaan kunnon kurnutuksesta.

G Livelabissa yhtye nähdään lähes alkuperäiskokoonpanossaan, kun Sydän, sydän saa vierailijakseen alkuperäisjäsen Juho Minervan!

Tomi Flyckt - basso
Jussi Liukkonen - koskettimet, perkussiot
Juho Minerva - kitara
Mikko Rekonen - rummut
Tuomas Skopa - laulu, kitara

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Keikka toteutetaan pääosin seisomakatsomolla.

Osaan G Livelab Tampereen keikoista voi varata istumapaikan etukäteen ennakkotilauksella. Lue lisää ennakkotilauksista täältä:
glivelab.fi/tampere/events/63b6e34e90be0df4fb1b29ee/

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Sydän, sydän is a five-piece band that is conquering Finland as quickly as rust spreads on the bottom of a car. They share a strong love for music and arts.

The band was founded in 2002 and has released seven albums. Although the artists themselves are old and simple men, on stage they are fiercer than a cougar and faster than a thought. Carpe diem is their motto, music their totem pole and gouache their armor.
At its best, Sydän, sydän is a total rock 'n' roll show!

Tomi Flyckt - bass
Jussi Liukkonen - keyboard, percussion
Juho Minerva - guitar
Mikko Rekonen - drums
Tuomas Skopa - vocals, guitar

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus