G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Silvennoinen & Hela & Band, 16.3.2023

16.3.
Thu
19:00

Silvennoinen & Hela & Band

Standard 37 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 18:00
Showtime: 19:00

Televisio- ja musiikkiuristaan tunnetut Heikki Silvennoinen ja Heikki Hela esiintyvät yhteisellä keikalla G Livelabissa. Komppiryhmän (Anssi Nykänen - rummut, Harri Rantanen - basso) vahvistama yhtye kantaa ytimekkäästi nimeä Silvennoinen & Hela & Band. Yhtye tarjoilee sekoituksen kummankin artistin omintakeisia tyylejä. Silvennoisen brittiblues-vaikutteet tuovat mieleen Claptonin ja Yardbirdsien kaltaisten nimien tuotannon ja hengen, kun taas Helan musiikista paistaa läpi letkeys ja “Kalifornia”.

Heikki Silvennoinen on pitkän linjan blueskitaristi-laulaja, joka tunnetaan mittavan ja menestyksekkään musiikkiuransa lisäksi myös näyttelijänä. Silvennoinen nousi suuren yleisön tietoisuuteen 1990-luvun alun Kummeli-ohjelman myötä, jossa hän näyttelemisen lisäksi kirjoitti sketsejä ja teki musiikkia.

Silvennoinen muistetaan 1970- ja 1980-luvuilta monien legendaaristen yhtyeiden (mm. Tabula Rasa) kitaristina ja lauluntekijänä. Hän oli perustamassa 1980-luvun loppupuolella englanninkielistä blues-rockia soittavaa Q. Stone -yhtyettä, joka noteerattiin myös ulkomailla. Pitkään omaa vahvaa soolouraansa tehnyt Silvennoinen kuuluu vuonna 2002 perustetun SF- Blues -yhtyeen peruskokoonpanoon.

Heikki Hela tunnetaan myös legendaarisen Kummeli-ryhmän jäsenenä. Hänen laulajauransa alkoi 1980-luvulla ja hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Uneton yö -megahitin lisäksi muun muassa Kaikista kaikkein, Naisen hymy ja Hillitön hopeinen kuu. Vuonna 1994 Hela palkittiin Emma-gaalassa Miessolisti-tulokkaana. Hän on julkaissut uransa aikana viisi albumia ja tehnyt lukuisia elokuva- ja televisiorooleja.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Osaan G Livelab Tampereen keikoista voi varata istumapaikan etukäteen ennakkotilauksella. Lue lisää ennakkotilauksista täältä:
glivelab.fi/tampere/events/63b6e34e90be0df4fb1b29ee/

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Legendary Finnish blues guitarist Heikki Silvennoinen and singer-songwriter-actor Heikki Hela perform at G Livelab Tampere with Anssi Nykänen (drums) and Harri Rantanen (drums). Both Silvennoinen and Hela have also made their mark in the TV realm as members of the 90's comedy series Kummeli.

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus