G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Myöhäisilta Jacke Björklundin kanssa, 24.2.2023

24.2.
Fri
23:30

Myöhäisilta Jacke Björklundin kanssa

Standard 29 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 23:00
Showtime: 23:30

Lisäesitys suuren kysynnän vuoksi!

Satiirin kuningas ja sarkasmin keisari Jacke Björklund vastaa valtaisaan kysyntään ja naurattaa tamperelaisyleisöä 24. helmikuuta myös toisen esityksen verran, kun ensimmäinen myi loppuun yli kuukausi ennen esityspäivää. Lisäesityksestä on luvassa myöhäisillan spesiaali, sillä showtime on klo 23:30.

Jacke on helkkarin hyvänmakuinen karkki. Jacken kokemuksen tuoma varmuus luo rennon ilmapiirin hyvin nopeasti. Koomisella ironialla ja välillä punasteluakin aiheuttavalla liiottelulla Jacke pitää vaativankin yleisön otteessaan. Suuret tunteet välittyvät lavalta ja show rullaa hersyvällä huumorilla.

"Jackella on ote yleisöstä ja tuo ote tuntuu hyvälle. Stand up -lavoja jo vuosia kiertänyt mies Pietarsaaresta on elämänsä kunnossa. Björklund kääntää ihmiset ja ihmisten väliset suhteet omaksi maailmakseen. Ja tuo maailma on hauska!"
- Tomaatteja Tomatteja -festivaalit

"Jack Björklund on samanlainen kuin huumorinsa. Mies jota on mahdoton siteerata. Björklund vastaa kysymyksiin maalailemalla tilanteita. Hän ironisoi, satirisoi, liioittelee, ilmeilee, matkii ja käy itsekseen kuvitteellista vuoropuhelua. Hän on luonnostaan hauska. Melko fyysiselläkin tavalla. Ja aidosti. Ei tippaakkaan vaivaannuttavalla hehheh-tyylillä."
- Keskipohjanmaan viikkolehti nro 4 2007, teksti Kaisa Hahto

Osaan G Livelab Tampereen keikoista voi varata istumapaikan etukäteen ennakkotilauksella. Lue lisää ennakkotilauksista täältä:
glivelab.fi/tampere/events/63b6e34e90be0df4fb1b29ee/

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Tuotanto: Komediatalo ja G Livelab Tampere

--

Finnish stand-up comedian Jacke Björklund creates a relaxed atmosphere and holds even the most demanding audience in his grip.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus