G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Matti Salminen & Alakulo Ensemble feat. Roman Schatz, 26.1.2023

26.1.
Thu
19:00

Matti Salminen & Alakulo Ensemble feat. Roman Schatz

Doors: 18:00
Showtime: 19:00

Legendaarinen oopperabasso Matti Salminen ja brittiläis-suomalainen Alakulo Ensemble vievät kuulijansa yllätykselliselle matkalle kaihon ja rakkauden, mutta myös huumorin ja improvisaation maailmaan. Luvassa on crossover-henkinen konsertti, jossa yhdistellään rohkeasti musiikin eri tyylisuuntia ja sävelmiä tangomusiikin poljentoon. Keitokseen oman lisänsä tuo myös kirjailija Roman Schatz.

Matti Salminen - laulu
Jani Pensola - kontrabasso
Christian Garrick - viulu
David Gordon - piano
Jarmo Julkunen - ukulele
Roman Schatz - puhe

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Konsertti toteutetaan istumakatsomolla.

Osaan G Livelab Tampereen keikoista voi varata istumapaikan etukäteen ennakkotilauksella. Lue lisää ennakkotilauksista täältä:
glivelab.fi/tampere/events/63b6e34e90be0df4fb1b29ee/

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Legendary opera singer Matti Salminen and the British-Finnish Alakulo Ensemble take their listeners on a surprising journey into the world of longing and love, but also humor and improvisation. The crossover concert combines tango music with various music styles.

Matti Salminen - vocals
Jani Pensola - double bass
Christian Garrick - violin
David Gordon - piano
Jarmo Julkunen - ukulele
Roman Schatz - speech

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus