G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Kaukolampi, 12.5.2023

12.5.
Fri
21:00

Kaukolampi

Standard 27 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Timo Kaukolampi tunnetaan K-X-P-, Op:l Bastards- ja Haunted Plasma -yhtyeistä, mutta enenevissä määrin myös elokuva- ja televisiosarjasävellyksistään. Elokuvamusiikistaan Jussilla palkitun Kaukolammen soolotuotanto on tummanpuhuvaa ja dystooppista sekä minimalistista ja psykedeelistä analogiteknoa ja -ambientia. Hän työstää parhaillaan toista sooloalbumiaan.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Osaan G Livelab Tampereen keikoista voi varata istumapaikan etukäteen ennakkotilauksella. Lue lisää ennakkotilauksista täältä:
glivelab.fi/tampere/events/63b6e34e90be0df4fb1b29ee/

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Timo Kaukolampi (K-X-P, Op:l Bastards, Haunted Plasma) is currently working on his second solo album. Kaukolampi’s solo music is dark and dystopic, minimal and psychedelic analog techno and ambient. He’s also been awarded for his soundtracks and scores for movies and tv series.

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus