G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Irina Björklund & The Shubie Brothers: Haikuja ihmiskunnalle, 9.2.2023

9.2.
Thu
19:00

Irina Björklund & The Shubie Brothers: Haikuja ihmiskunnalle

Standard 29 €

Doors: 18:00
Showtime: 19:00

Ilmastonmuutoksen ja sodan vaikutukset ihmiskuntamme tulevaisuuteen - mitä tapahtui kansakuntia yhdistävälle ponnistukselle luonnon puolesta?

Rauhantekijä-sarjasta tuttu Irina Björklund ja rennon energinen The Shubie Brothers-yhtye syventyvät niihin pieniin arkisiin keinoihin, joilla maailmaa parannetaan - niin kanssaihmistä kuin luontoa kunnioittaen. Luonnon monimuotoisuus on katoamassa - niin kauan kuin emme ymmärrä sen yhteyttä ihmiskunnan hyvinvointiin, tulevaisuutemme näyttää takkuiselta. Entä sodan vaikutukset luontoon - mitä jos mielipuolisen väkivallan, tuhon ja saastuttamisen sijaan istutettaisiinkin puita yhdessä, ja opeteltaisiin jo pienestä pitäen rauhanneuvottelun alkeita? Konsertissa kuullaan sulassa sovussa kappaleita uudelta PLANT A SEED -ekolevyltä sekä BARELY ANN-MARI -levyltä, jossa keskitytään puolestaan rauhan teemaan. Konsertilla ja HAIKUS FOR HUMANITY-konseptin oheistuotteilla (musiikin digijakelu, kierrätysvinyyli ja -kirja) tuetaan niin ONE TREE PLANTED -järjestöä kuin luonnonmetsien suojelua ja rauhantyötä.

SING, GIRL
youtu.be/FQjispb-7BQ

PEACE IS A QUESTION OF WILL
youtu.be/MPKrTeUY47c

PLANT A SEED:
youtu.be/ksgN9DfapGk

IGHRIS BADHRATAN:
youtu.be/z_jsXl4rQw8

Kokoonpano:
Irina Björklund - laulu
Janne Haavisto - rummut
Miikka Paatelainen - kitara
Mamba Assefa - perkussiot
Jussi Jaakonaho - kitara
Jukka Kiviniemi - basso

Osaan G Livelab Tampereen keikoista voi varata istumapaikan etukäteen ennakkotilauksella. Lue lisää ennakkotilauksista täältä:
glivelab.fi/tampere/events/63b6e34e90be0df4fb1b29ee/

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.


G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Irina Björklund & The Shubie Brothers: Haikus for Humanity

The effects of climate change and war on the future of our humanity - what happened to our united efforts to save nature?

Musician-actress Irina Björklund (Rauhantekijä) and the relaxed, energetic band The Shubie Brothers delve into the small, everyday ways to improve the world - respecting both fellow humans and nature. Biodiversity is disappearing - as long as we don't understand its connection to human well-being, our future looks bleak. What about the effects of war on nature? This concert focuses on these topics as we hear songs from both the new PLANT A SEED eco-record and BARELY ANN-MARI record.

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus