G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Indica, 2.6.2023

2.6.
Fri
21:00

Indica

Standard 28 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Indica palaa keikkalavoille lähes 10 vuoden tauon jälkeen!

Indica tunnetaan yhtenä Suomen musiikkimaailman 2000-luvun merkittävimmistä rock-bändeistä, jonka omaleimaista soundia luonnehtivat solisti Jonsun lauluääni, konstailemattomat ja raikkaat sävellykset sekä ajanhenkiset, mutta ikuisuuden ja ajattomuuden kysymyksiä henkivät sanoitukset, joihin on tuotu mukaan kansanrunoudellisia aineksia.

Yhtyeen uusi single Vuonna 95 tuo Indican maailman tähän päivään ja muistelee ilolla yhteistä nyt, kun yhtyeen jäsenten elämäntilanteet ovat nekin tuosta ajasta muuttuneet. Single julkaistaan 24.3.2023.

Jonsu kertoo biisistä seuraavaa: "Vuonna 95 on nostalginen kappale ajasta, jolloin jokaisella radiokanavalla soi Scatman ja Levikset olivat maailman kovin juttu. Elämä oli ihanan yksinkertaista ja ilmastonmuutoksen sijaan taisteltiin liian aikaisia kotiintuloaikoja ja aivan liian harvoin pidettäviä karkkipäiviä vastaan.

Yhtyeen paluusta Jonsu kertoo seuraavaa: "Olemme tavanneet säännöllisesti viimeiset neljä vuotta ja miettineet, kuinka mahtavaa olisi tehdä taas yhdessä uutta musiikkia ja keikkoja. Ajoitus tuntui nyt täydelliseltä ja olemme todella onnellisia, että voimme viimeinkin toteuttaa paluumme perään kyselleiden rakkaiden fanien toiveen. Päätimme ottaa yhteyttä Ikuinen virta -levyllä ja useilla muilla Indican levyillä vaikuttaneeseen tuotantotiimiin Erno Laitiseen ja Gabi Hakaseen ja kaikki lähtikin siitä vauhdilla käyntiin."

Indican jättihittejä ovat muun muassa Ikuinen virta, Scarlett, Vuorien taa ja Linnansa vanki. Yhtyeen vuonna 2004 julkaistu debyyttialbumi Ikuinen virta myi kultaa ja platinaa ja seuraava Tuuliset tienoot vuodelta 2005 myi puolestaan kultaa. Yhteen kaksi uutta, tänä vuonna julkaistavaa singleä ovat heidän ensimmäisten tuottajien Gabi Hakasen ja Erno Laitisen luotsaamia studiosessioita, mikä merkitsee luontevaa paluuta juurille.

Bändi nähdään ennen kesän keikkoja kahdella paluukeikalla, joista toinen järjestetään Tampereen G Livelabissa perjantaina 2.6.

Indican kokoonpano 2023:
Jonsu Salomaa, laulu
Heini Säisä, basso
Sirkku Karvonen, koskettimet
Alina Toivanen, rummut

Osaan G Livelab Tampereen keikoista voi varata istumapaikan etukäteen ennakkotilauksella. Lue lisää ennakkotilauksista täältä:
glivelab.fi/tampere/events/63b6e34e90be0df4fb1b29ee/

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Indica is known as one of the most significant Finnish rock bands of the 21st century, whose distinctive sound is characterized by the singer Jonsu's voice, fresh compositions, and lyrics which combine themes of eternity and timelessness with elements of folk poetry.

Now the band makes a much anticipated comeback at G Livelab!

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus