G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Ex Tuuttiz + Good Boys, 10.3.2023

10.3.
Fri
21:00

Ex Tuuttiz + Good Boys

Standard 25 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Ex Tuuttiz (ent. Tuuttimörkö) ja Good Boys nähdään yhteiskeikoilla G Livelabeissa!

Aiemmin Tuuttimörkönä tunnettu rap-artisti hylkäsi nimensä ja tunnetaan nykyään nimellä Ex Tuuttiz.

“Nimen vaihtaminen merkitsee minulle vapautumista. Aloin tehdä Kromihampaan jälkeen uutta Tuuttis-levyä, mutta siitä ei tullut yhtään mitään. Olin täysin jumissa. Lopulta turhauduin tilanteeseen. Päätin ottaa Tuuttista tukasta kiinni ja riuhtaista kunnolla. Se ilmeisesti toimi! Jäljelle jäi vain hiustuppoa pitelevä Tuuttimörön kalpea, mutta hieman vapaampi aave, Ex Tuuttiz.”

Ex Tuuttiz on julkaissut urallaan kolme albumia, joista vuonna 2016 julkaistu Kromihammas nousi myös Suomen albumilistan ykköseksi. Artistin tuorein pitkäsoitto "Kaikki keil on välii digaa Ex Tuuttizt" ilmestyi keväällä 2020. Helsingin Sanomat hehkutti julkaisua neljän tähden arviossaan artistin tähän mennessä parhaaksi levyksi. Ex Tuuttiz on työstänyt viime ajat ahkerasti uutta materiaalia ja sitäkin tullaan kuulemaan pian.

Ex Tuuttiz:
Aaro Teikari
Kristo Laanti

Illan avaa kovassa nosteessa oleva Good Boys, joka kuvailee keikkaansa näin:

"Goodit Boyssit tulee livelabroihin lämppäämään Eks Tuuttitst, ja sit sua hämmästyttää ja kummastuttaa, pieni kulkija. Kuuntele. Niitä on niin monta, että meinaa yhen käden sormet loppua. Ne on niin söpöjä, että sä punastut ja pomppaat. Ne räppää niin taitavasti, että sä inspiroidut ja alotat räppiharrastuksen kotimatkalla ja iloitset siitä lopun elämääsi. Ihan oikeesti! Nä hä si ä!"

Rumbassa Good Boysia on tituleerattu tämän hetken kiinnostavimmaksi rap-kokoonpanoksi.

"Good Boys osoittaa, että suomalaisen hiphop-historian tietyt, nykyisin vähemmälle huomiolle jääneet sivut on päntätty. Kokoonpanon musiikki on erittäin tervetullut tuulahdus stupid hopia. Ai mitä? Puhki soitettuja Vähäiset äänet -kasetteja, The Funkiestin sohvalla nyökyttelyä ja yleistä räppisläkkeröintiä, peinttausta, skeittausta ja hölmöilyä mihin vain nuoriso taipuu. Good Boys osuu nostalgiahermoon, mutta täyttää myös tyhjiötä: kirkasotsaista kassuräppiä ei tunnu liikkuvan."

Good Boys:
Lauri Lindh
Roy Kaarla
Kosmo Jutila
Miro von Konow
Leo Minkkinen

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Osaan G Livelab Tampereen keikoista voi varata istumapaikan etukäteen ennakkotilauksella. Lue lisää ennakkotilauksista täältä:
glivelab.fi/tampere/events/63b6e34e90be0df4fb1b29ee/

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Ex Tuuttiz (formerly known as Tuuttimörkö) and Good Boys perform at both G Livelabs in March!

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus