G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

EkoLive: Miten ilmastonmuutos pysäytetään?, 6.10.2020

6.10.
Tue
18:00

EkoLive: Miten ilmastonmuutos pysäytetään?

Doors: 17:00
Showtime: 18:00

Mitkä ovat vaikuttavimmat ratkaisut kotona ja yhteiskunnassa? Voiko ilmastokriisin kääntää voitoksi kokoaan suuremmassa Suomessa?

Tiistaina 6.10.2020 EkoLive-illan alustajana on tietokirjailija Tuomas Vanhanen.

Energiankulutus ja kasvihuonekaasupäästöt kulkevat käsi kädessä. Pattereiden lämpö, auton hörppimä polttoaine tai itse syömämme ruoka ovat kaikki suomalaisten suurimpia päästölähteitä. Vaikka uusiutuva energia murtaa markkinat, fossiilinen energia hallitsee yhä kokonaiskuvaa. Siksi tarvitsemme kaikki keinot käyttöön. Ennen kaikkea kysymys on siitä, kuinka vältämme liiallisen ahdistuksen maailman pelastamisesta ja vältämme vastakkainasettelun, joka ei johda mihinkään. Suomi on hiilineutraali vuonna 2035. Kaupungit jopa aiemmin. Konkreettisten esimerkkien kautta esitän, kuinka me yhdessä kiihdytämme toimia ilmastokriisin ratkaisemiseksi.

Ovet aukeavat klo 17.00, showtime klo 18.00–19.30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tilaisuus on myös ikärajaton. G Livelab Tampere on esteetön tila.

Tuotanto: Ekokumppanit Oy

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla 70 hengen yleisökapasiteetilla. Olemme järjestäneet pöytien tai pöytäryhmien välille metrin turvavälit. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden. Tartuntariskin minimoiminen on kuitenkin järjestäjän, esiintyjien ja asiakkaiden yhteinen velvollisuus. Pyydämmekin sinua noudattamaan ohjeistustamme:

· Saapuminen tapahtumaan on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai vieraillut kahden viikon sisällä maassa, josta saapuessa suositellaan omaehtoista karanteenia. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
· Saavu ajoissa tapahtumaan, jotta vältyt jonottamiselta. Tapahtumien aikataulut löydät kunkin tilaisuuden yhteydestä G Livelabin nettisivuilta.
· Suosittelemme, että käytät kasvomaskia jonottaessasi tapahtumaan ja sieltä pois. Maskeja on myös saatavilla lipunmyynnissä.
· Vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden ja esiintyjien kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Henkilöstömme ohjaa sinut pöytään ja pois.
· Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
· Huomioi muut asiakkaat jonottaessasi sisään, wc-tiloihin ja baaritiskille. Muista turvavälit!
· Jollet halua vastaanottaa narikkalappua, voi sen myös valokuvata.
· Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
· Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
· Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
· Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita. Asiakaspalvelijamme käyttävät maskeja tai kasvovisiireitä.