FAQ

FAQ

Miten saapua G Livelabiin?

G Livelab sijaitsee Tampereen Keskustorin tuntumassa Laikunlavan vieressä osoitteessa Puutarhakatu 1. Toivomme että suositte saapuessanne julkista liikennettä. Kaikkien bussilinjojen Keskustorin pysäkit ovat lyhyen kävelymatkan päässä klubiltamme. Saavuttaessa autolla Keskustorin parkki ja P-Frenckell ovat läheisimmät pysäköintialueet. Näillä alueilla pysäköinti on maksullista. Polkupyörät voi pysäköidä klubin eteen.

Mikä on G Livelabin kapasiteetti? Kuinka paljon tuoleja tilassa on?

G Livelabin maksimikapasiteetti on 250 henkeä. Istumapaikkoja klubilla on 170.

Miten ostan liput G Livelabin keikalle?

Lippuja G Livelabin keikoille myydään G Livelabin omassa lippukaupassa osoitteessa glivelab.fi sekä G Livelab -matkapuhelinapplikaatiossa. Lippuja on saatavissa myös Tiketti-palvelun kautta (www.tiketti.fi) sekä Tiketin palvelupisteissä. Lippuja myydään myös ovella yleensä tuntia ennen konsertin alkua, mikäli keikka ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

G Livelabin lippukaupassa maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortit ja MobilePay. Tiketissä maksutapoina käyvät mm. pankki- ja luottokortit, verkkopankit ja virikesetelit.

G Livelabin keikkalipuissa on palautusoikeus vain, jos keikka peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle.

Käykö G Livelabissa virikesetelit?

Virike- ja kulttuuriseteleitä voi hyödyntää Tiketin verkkokaupassa ja myyntipisteissä, kun ostat lipun ennakkoon, vähintään tuntia ennen konsertin alkua. G Livelabin omassa lipunmyynnissä niitä ei toistaiseksi voi käyttää.

Mikä on G Livelab -applikaatio?

G Livelabilla on oma matkapuhelinapplikaatio, joka on ladattavissa ilmaiseksi iPhonelle ja Android-puhelimille. Applikaatiosta löydät G Livelabin koko julkaistun ohjelman, voit ostaa lippuja keikoille sekä tilata ravintolatuotteita pöytään keikoilla.
iOS
Android

Myydäänkö G Livelabissa ruokaa?

G Livelabista voi konserttien yhteydessä tilata pientä suolaista, kuten tapas- ja juustolautasia, tapas-kippoja, hedelmämix- kippoja sekä suolapähkinöitä. Valikoima vaihtelee sesongin mukaan.

Voiko G Livelabiin tehdä pöytävarauksen?

Osaan G Livelab Tampereen konserteista saatetaan ottaa rajoitettu määrä ennakkotilauksia, ja ennakkotilauksien tekijöille varataan myös istumapaikat konserttiin. Voit tehdä ennakkotilauksia G Livelab -sovelluksella menemällä haluamasi tapahtuman tietoihin ja painamalla nappia “Ennakkotilaa tuotteita tähän tapahtumaan”. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Huomioithan, että ennakkotilauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä, ja kaikissa konserteissamme ei ole ennakkotilausmahdollisuutta.

Ilman ennakkovarausta takaat parhaan paikan konserttiin saapumalla ajoissa keikalle. Ovet avataan yleensä tuntia ennen keikan alkua. Tarkat ovi- ja esitysaikataulut löydät kunkin konsertin yhteydestä G Livelabin nettisivuilta.

Onko G Livelab esteetön?

G Livelabin tilat ovat suurelta osin esteettömät. Sisään konserttisaliin pääsee pyörätuolilla, sisäänkäynnillä ei ole portaita ja ulko-ovissa on avauspainikkeet. Klubilta löytyy inva-wc sekä hissi alas vessoille ja artistien takahuonetiloihin. Esiintymislavalle on rakennettu luiska, joten tila on esteetön myös esiintyjälle. Ainoastaan klubin parvi on saavuttamattomissa pyörätuolilla. Liikunta-, näkö- ja muiden vammaisten avustajat pääsevät keikoille mukaan ilmaiseksi. G Livelab Tampereelle myönnettiin Tampereen kaupungin vammaisneuvoston esteettymyyspalkinto vuonna 2019.

Onko G Livelabin keikoille ikärajaa?

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

Maksaako G Livelabin narikka?

G Livelabin narikka sisältyy lipun hintaan, ja ilmaiskeikoilla eteispalvelu on 3 €.

Mistä voin tiedustella löytötavaroita?

Löytötavaroita voi tiedustella osoitteesta [email protected]

Miten G Livelabiin buukataan ohjelmaa?

G Livelabin live-ohjelmasta vastaa ohjelmatyöryhmä. Ohjelmaehdotuksia otetaan vastaan osoitteeseen [email protected] tai suoraan ohjelmapäällikölle [email protected] Ohjelmaa suunnitellaan 6-12 kuukautta etukäteen. G Livelabin ohjelmistovalinnoissa otetaan huomioon musiikin monipuolisuus, diversiteetti ja ajankohtaisuus.

Miten G Livelabin saan varattua yksityiskäyttöön?

Tilan vuokraamisessa yksityiskäyttöön sekä tapahtumatuotantoihin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä myyntitiimiimme sähköpostitse [email protected]

Kohtaan sopimatonta käytöstä keikalla, miten toimin?

G Livelab on kaikesta syrjinnästä ja ahdistelusta vapaa tila. Jos kohtaat sopimatonta tai häiriötä aiheuttavaa käytöstä keikalla, ota viipymättä yhteys klubin henkilökuntaan tai järjestyksenvalvojiin.