G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Varaa istumapaikka ennakkotilauksella, 31.12.2023

Varaa istumapaikka ennakkotilauksella

G Livelab Tampereen keikoille voi varata istumapaikan tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan keikkakohtaisesti vastaan hyvin rajoitettu määrä, eli suurin osa tapahtumiemme paikoista täytetään saapumisjärjestyksessä.

Pääset tekemään ennakkotilauksen haluamallesi keikalle kyseisen keikkaviikon alkaessa. Ennakkotilaukset avataan keikkaviikko kerrallaan aina maanantaisin klo 10. Eli esimerkiksi torstain 7.12. ja lauantain 9.12. keikoille ennakkovarauksen pääsisi tekemään kyseisen keikkaviikon alkaessa maanantaina 4.12. klo 10 alkaen. Ennakkotilaukset suljetaan ennakkotilattavien pöytien täytyttyä tai viimeistään aina kyseisen keikkaviikon perjantaina klo 10.

Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle menemällä G Livelab -sovelluksessa haluamaasi tapahtumaan (kyseisen keikkaviikon alettua) ja painamalla nappia “Varaa pöytä ennakkotilaamalla tuotteita”. Mikäli tuota nappia ei löydy tapahtuman kohdalta sovelluksestamme keikkaviikon alettua, ennakkotilaukset on todennäköisesti varattu loppuun kyseiselle keikalle.

Minimitilaus ennakkotilauksissa on 7 € / hlö. Pienemmät tilaukset palautamme. Huomioithan, että ennakkoon tehdyt juoma- ja ruokatilaukset viedään pöytään valmiiksi juuri ennen tapahtuman ovien avaamista. Saavuttehan viimeistään 15 minuuttia ennen konsertin alkamisaikaa, muuten tilauksenne purkaantuu ilman rahanpalautusta. Ennakkotilattu pöytä sijaitsee pääosin lavan läheisyydessä salin etuosassa tai seisomakeikkojen tapauksessa joskus parven etuosassa.

Tehty ennakkotilaus on sitova, eli ennakkotilattuja tuotteita ei voi jälkikäteen enää muuttaa, poistaa tai lisätä. Ennakkotilaukset löytyvät tilaajan nimellä, ja G Livelabin henkilökunta ohjaa ennakkotilaajat omaan pöytään.

G Livelabin keikat järjestetään tapahtumasta riippuen joko istumakatsomolla, seisomakatsomolla tai istuma- ja seisomapaikkoja yhdistäen. Pyrimme ilmoittamaan kyseisen konsertin katsomojärjestelyt aina etukäteen kyseisen konsertin omilla tapahtumasivuilla G Livelabin netissä ja sovelluksessa.

Mikäli et ole tehnyt ennakkotilausta ja haluat varmistaa mahdollisimman hyvän paikan keikalla, suosittelemme saapumaan paikalle mahdollisimman aikaisin. Tapahtumiemme ovet avataan pääsääntöisesti tuntia ennen keikan alkua.

Lämpimästi tervetuloa G Livelabiin!