G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Tuure Kilpeläinen: Kevättaika, 30.4.2023

30.4.
Sun
20:00

Tuure Kilpeläinen: Kevättaika

Standard 35,50 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 19:00
Showtime: 20:00

Tuure Kilpeläinen ja Teho Majamäki esiintyvät G Livelabissa vappuaattona! Kevään 2023 kiertueella Tuure Kilpeläinen esittää erikoiskokoonpanossa kirjoittamiaan lauluja, jotka hän on tehnyt sekä itselleen, että muille artisteille.

”Useat muille tehdyt biisit ovat lähteneet henkilökohtaisesta tilanteesta, olen kirjoittanut ne itselleni, joskus äidilleni tai jollekin läheiselle ihmiselle. Haluan jakaa näitä tarinoita tällä erikoiskiertueella, avata taustoja laulujen synnystä.

Esityksessä kuullaan myös aikaisempaa soolotuotantoa, sekä uusia, vielä julkaisemattomia biisejä. Jokainen ilta on vähän erilainen, ytimessä ovat tekstit ja läsnäolo."

Mukana kiertueella on äänitaiteilija Teho Majamäki, joka luo esitettäviin lauluihin elokuvallisen maiseman. Kiertue on ainutkertainen tällä kokoonpanolla, eikä sitä nähdä aivan heti uudelleen. Samalla kiertue on silta kohti uutta, myöhemmin kuultavaa soolotuotantoa. Uutta musiikkia on luvassa vuoden 2023 aikana.

Osaan G Livelab Tampereen keikoista voi varata istumapaikan etukäteen ennakkotilauksella. Lue lisää ennakkotilauksista täältä:
glivelab.fi/tampere/events/63b6e34e90be0df4fb1b29ee/

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Tuure Kilpeläinen brings his Kevättaika tour to G Livelab Tampere and performs songs he has written both for himself and for other artists as well as new unreleased songs. He is joined on stage by percussion artist Teho Majamäki.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus