G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Pambikallio + Amuri, 1.4.2023

1.4.
Sat
21:00

Pambikallio + Amuri

Standard 22 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Yksi viime aikojen kiinnostavimmista ja seuratuimmista tulokkaista, Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion muodostama Pambikallio on hurmannut suomenkielisellä psykedeliapopillaan heti ensijulkaisuistaan lähtien. Yhtyeen unenomainen, pehmeä ja leikittelevä soundi kietoo kuulijan tiukasti verkkoonsa. Suloisen ja vastustamattoman ulkokuoren sisältä paljastuu kuitenkin häpeilemätön ja ravisteleva helmi, jonka musiikillinen maailman on kuin täysin oma sadunomainen mikrokosmos.

Yhtye julkaisi odotetun debyyttialbuminsa maaliskuussa 2022. Pambikallio -albumi sai innostuneen vastaanoton niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. Yhtye on nostettu mm. YleX Läpimurto 2022 -listaukseen ja ollut ehdolla niin Indie Awardseissa kuin Femma-gaalassakin vuonna 2022.

Duona aloittanut yhtye kasvaa keikoille nelihenkiseksi bändiksi Jon Petterssonin (basso) ja Teemu Mustosen (rummut) täydentämänä.

Illan avaa nelihenkinen tamperelaisyhtye Amuri, joka on julkaissut jo kolme kehuttua albumia. Bändin melodisessa musiikissa on sävyjä niin iskelmästä, popista kuin kevytprogestakin. Kevään keikoilla bändi soittaa vanhojen kappaleiden lisäksi materiaalia loppuvuodesta ilmestyvältä neljänneltä levyltään.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Osaan G Livelab Tampereen keikoista voi varata istumapaikan etukäteen ennakkotilauksella. Lue lisää ennakkotilauksista täältä:
glivelab.fi/tampere/events/63b6e34e90be0df4fb1b29ee/

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Pambikallio, founded by Pauliina Nyman and Lauri Kallio, is a fascinating new name in the psychedelic / dream pop scene. Their highly personal Helmi Levyt debut album was warmly received by the critics and audiences alike.

The evening is opened by Tampere-based schlager/pop/prog band Amuri, which has released three praised albums.

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus