G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Jonna Tervomaan Suljettu Sydän – Klassikot ja hitit, 5.5.2023

5.5.
Fri
21:00

Jonna Tervomaan Suljettu Sydän – Klassikot ja hitit

Standard 35 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

1983 - 2023 suomalaisten kansallisessa alitajunnassa musisoinut Jonna Tervomaa ilmestyy keväällä yleisön eteen pitkästä aikaa kitaravetoisen kokoonpanon kanssa. Huhtikuussa alkavalla Jonna Tervomaan Suljettu Sydän -kiertueella juhlitaan tasalukuja ja nostetaan vuosien 1998-2004 julkaistujen albumien hittejä keskiöön.

Tervomaa oli bändeineen luomassa 2000-luvun taitteessa uudenlaista suomirock-soundia ja nyt on sen arvonpalautuksen aika.

“Mukana tällä spesiaalilla kevään rundilla on vuosien tauon jälkeen pitkäaikaisin kokooonpanoni, jonka kanssa on sieltä 2000-luvun taitteesta tehty satoja keikkoja. Tällä porukalla on yhdessä hikoiltu satoja tunteja treenikämpällä ja studiossa tätä tunnistettavaa ja ainutlaatuista yhteissoundia luoden. Tulossa on siis ihan kaikin tavoin iloinen ja odotettu jälleennäkeminen”, sävykkään ja jylhän kitarapopin valtavasta dynamiikasta jälleen innostunut Tervomaa kertoo kiertueesta.

Jonna Tervomaan Suljettu Sydän -yhtyeessä soittavat Jussi Jaakonaho (kitarat), Juha Kuoppala (koskettimet), Jonne von Hertzen (basso) ja Juho Viljanen (rummut & perkussiot).

Tammikuussa 50 vuotta täyttäneellä artistilla on käynnissä juhlavuosien juhlavuosi, sillä
syntymäpäivän lisäksi Tervomaan laulunkirjoittajan ura ja aikuisiän debyyttialbumi (Jonna Tervomaa, 1998) täyttää 25 vuotta, ja julkista laulajan uraa on kestänyt jo 40 vuotta (Syksyn sävel, 1983).

Keikka on ikärajaton ja toteutetaan osin istuma- ja osin seisomakatsomolla.

Osaan G Livelab Tampereen keikoista voi varata istumapaikan etukäteen ennakkotilauksella. Lue lisää ennakkotilauksista täältä:
glivelab.fi/tampere/events/63b6e34e90be0df4fb1b29ee/

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Beloved singer Jonna Tervomaa returns to G Livelab with a special concert celebrating the 25th anniversary of her debut album (Jonna Tervomaa, 1998) as well as her career spanning over 40 years (Syksyn sävel, 1983). Tervomaa is joined on stage by Jussi Jaakonaho (guitar), Juha Kuoppala (keyboards), Jonne von Hertzen (bass) and Juho Viljanen (drums & percussions).

The concert has no age limit.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus