G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

G Livejam feat. Miljoonasade Duo (Salo-Aholainen) - (Maksuton), 25.10.2022

25.10.
Tue
19:30

G Livejam feat. Miljoonasade Duo (Salo-Aholainen) - (Maksuton)

Doors: 18:30
Showtime: 19:30

G Livelabin syyskauden ensimmäisiä maksuttomia G Livejameja tähdittävät Miljoonasade-yhtyeestä tutut Heikki Salo ja Tomi Aholainen! Artistisetin jälkeen on luvassa jälleen kaikille avoimet jamit!

Miljoonasade perustettiin Jyväskylässä vuonna 1985. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Lapsuuden sankarille, Marraskuu, Silmitön talvi, 506 ikkunaa, Tulkoon rakkaus ja Voipallo.

G Livejam:

G Livejam on kaikille avoin, maksuton ja tasa-arvoinen jami-ilta. Jameissa nähdään aina vaihtuva artistivieras sekä houseband. Illan aluksi artisti esittää yhden setin verran lempimusiikkiaan yhdessä housebandin kanssa. Artistisetin jälkeen alkaa illan pääasia: JAMIT! Jokainen paikallaolija voi osallistua jameihin hyppäämällä lavalle ja liittymällä spontaaniin musisointiin. G Livelab Tampere tarjoaa kuukausittaisille jammaajilleen perinteiset bändi-instrumentit käyttöönsä. Lavalle voi toki ottaa myös oman soittimensa ja liittyä esimerkiksi rock-iloitteluun vaikkapa henkilökohtaisella oboellaan. Kaikki rajat on tehty rikottavaksi, ja yhdessä tekeminen onkin illan pääteema! Lämpimästi tervetuloa mukaan.

--

G Livejam is a free-of-charge jam night equal and open to everyone. The club night features changing guest artists as well as a house band.

Our October jam guests are Heikki Salo and Tomi Aholainen, familiar from the legendary rock group Miljoonasade!