G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Elias Gould + Pesso, 25.3.2023

25.3.
Sat
21:00

Elias Gould + Pesso

Standard 27 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Elias Gould tunnetaan hiteistään Huvilakatu (2016) ja Loistava (2019). Gould on myös vieraillut esimerkiksi JVG:n Revolveri- ja Gasellit-yhtyeen Riks raks poks -kappaleilla. Vuonna 2022 julkaistu kakkosalbumi Susihavaintoja on kypsä ja syväluotaava taidonnäyte kitaravetoisen indierockin saralla. Gould teki Susihavaintoja-levyn vastaavan tuottajan Riku Mattilan ja kirjailija-toimittaja Ronja Salmen kanssa.

”Levy kertoo ulkopuolisuuden tunteesta, jota olen myös itse kokenut, ja tiedän, että moni arjessaan kokee. Toivon tietysti, että levyä kuuntelemalla tuo tunne hetkellisesti helpottaisi”, Gould kertoo.

Elias Gould:
Elias Gould
Omar Zakik
Lassi Jokinen
Janne Nissilä

Pesso on räppäri-tuottaja, joka julkaisi kolmannen albuminsa, 33, keväällä 2022. Hiphop- ja r&b-vaikutteisen levyn ”post-Disney-maailmaa” on ylistetty esimerkiksi Rumbassa. Albumin vierailijoina kuullaan muun muassa Pehmoainoa, Nelma U:ta ja DJ Ibusalia.

Pesso:
Miika Pesso
Mikko Pennanen

Tapahtumassa on sekä istuma- että seisomapaikkoja.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Osaan G Livelab Tampereen keikoista voi varata istumapaikan etukäteen ennakkotilauksella. Lue lisää ennakkotilauksista täältä:
glivelab.fi/tampere/events/63b6e34e90be0df4fb1b29ee/

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Elias Gould has released a couple of well known hits, Huvilakatu (2016) and Loistava (2019), and has featured on JVG’s Revolveri and Gasellit’s Riks raks poks. His second album Susihavaintoja is a mature and deep masterpiece of guitar-driven indie rock. The record is produced by Finnish producer legend Riku Mattila and written with author-editor Ronja Salmi.

Pesso is a rapper-producer whose latest album 33 is a hip hop and r&b influenced post-Disney odyssey praised by critics.

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 15 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.

G LIVELAB TAMPERE - SAFETY INSTRUCTIONS:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus