G Livelab, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere

Arppa – Viikonloppu G Livelabissa (perjantai), 14.4.2023

14.4.
Fri
21:00

Arppa – Viikonloppu G Livelabissa (perjantai)

Standard 27 €
Sisältää eteispalvelumaksun 3 €
Viikonloppulippu 50 €
Pääsy molemmille keikoille 14.-15.4.

Doors: 20:00
Showtime: 21:00

Vauhdilla kotimaan suosituimpien indie-artistien joukkoon noussut Arppa esiintyy seuraavan Valeria-albuminsa (julkaisupäivä 10.3.) levyjulkkarikiertueella G Livelab Tampereella kahtena peräkkäisenä iltana 14.-15.4.! Myynnissä on myös viikonloppulippu, jolla pääsee molemmille keikoille.

Liput 14.4. keikalle G Livelabin lipunmyynnistä:
glivelab.fi/tampere/events/arppa-viikonloppu-g-livelabissa-perjantai-638da9eb2b841d6d7858c007/

Liput 15.4. keikalle G Livelabin lipunmyynnistä:
glivelab.fi/tampere/events/arppa-viikonloppu-g-livelabissa-lauantai-638dab3a49883a9468707679/

Ennen kaikkea energisistä, improvisaatioon perustuvista keikoistaan tunnettu Arppa yhtyeineen on yksi tämänhetkisen Suomi-indien kärkinimistä. Arpan ihastuttava musiikki on ajatonta ja tekstit kuin liikkuvaa kuvaa – oivaltavat, vilpittömät ja tarkkanäköisesti kuvatut tunnelmat liikkuvat Kokkolan Ykspihlajasta aina öisen Helsingin kautta Laila Kinnusen kanssa salakapakkaan heinäkuuhun ’58.

Arpan yhtyeessä vaikuttavat muusikot Ville-Veikko Airaniemi, Eero Seppä ja Okko Saastamoinen.

Arpan suosio perustuu ahkeraan keikkailuun ja tiheään julkaisutahtiin. Arppa on haalinut ympärilleen taitavat ja valovoimaiset muusikot, minkä ansiosta hänen tunnelmallisten tekstiensä ympärille on rakentunut kaunis ja eheä äänimaailma. Luontevan vaivaton olemus ja yhtyeen esiintymisistä huokuva vilpitön riemu ei voi olla tempaamatta läsnäolijoita mukaansa.

Omakustanteisen debyyttialbuminsa Laavalamppuja elokuussa 2020 julkaissut artisti on kiivennyt hirmuvauhdilla lupaavan artistilupauksen maineesta suoraan maamme ajankohtaisimpien ja rakastetuimpien nimien joukkoon. Arppa julkaisi toisen albuminsa Kinovalon alla syyskuussa 2021, jonka ensimmäisen painoksen LP:t myytiin loppuun kolmessa viikossa. Albumi vetosi niin yleisöön kuin kriitikoihinkin, ja albumilta irrotetut singlet nousivat kaikki valtakunnalliseen radiosoittoon. Levynjulkaisua seurasi kiertue, jonka keikat olivat pitkälti loppuunmyytyjä useilla paikkakunnilla. Sama vuosi toi artistille mukanaan neljä ehdokkuutta Emma-gaalassa (Vuoden tulokas, Vuoden rock, Kriitikoiden valinta, Vuoden artisti -yleisöäänestys) sekä 3. sijan Soundin Vuoden 2021 Parhaat albumit -yleisöäänestyksessä.

Arppa yhtyeineen julkaisee kolmannen albuminsa Valeria 10.3.2023.

Keikka on ikärajaton.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 20 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Osaan G Livelab Tampereen keikoista voi varata istumapaikan etukäteen ennakkotilauksella. Lue lisää ennakkotilauksista täältä:
glivelab.fi/tampere/events/63b6e34e90be0df4fb1b29ee/

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

--

Indie pop-rock favorite Arppa celebrates the release of his new album Valeria at G Livelab Tampere on 14.-15.4.! Arppa is joined on stage by brilliant musicians Ville-Veikko Airaniemi, Eero Seppä and Okko Saastamoinen.

You can also buy a weekend ticket which guarantees access to both gigs on 14.-15.4.

If the event is not sold out, there will be student tickets available at the door for 20 € each (student tickets not sold online) before the show starts. Please show your student card when purchasing student tickets. The concert has no age limit. Children under school age can enter gigs free of charge.