Ystäväklubin käyttöehdot

Ystäväklubin käyttöehdot

Jäsenyys

Ystäväklubi-jäsenyytesi jatkuu kuukausittain siihen asti, kunnes se peruutetaan. Lisäksi sinun tulee ilmoittaa voimassa oleva, hyväksytty maksutapa, jonka voit päivittää ajoittain. Jos et peruuta jäsenyyttäsi ennen kuluvan kuukauden laskutuspäivää, valtuutat Ystäväklubin veloittamaan seuraavan kuukauden jäsenmaksun ilmoittamallasi maksutavalla (katso alla kohta Peruutus). Löydät Ystäväklubi-jäsenyytesi tiedot Ystäväklubi-välilehdeltä, kun olet kirjautuneena sisään.

Liittymisedut

Liittymisetuna saat kaksi lippua vapaavalintaiseen G Livelabin konserttiin sekä ainutlaatuisen Radio Helsinki -kangaskassin, jota et löydä muualta.

Ystäväklubi-palvelu

1. Sinun täytyy olla vähintään 18 vuoden ikäinen voidaksesi liittyä Ystäväklubin jäseneksi.

2. Ystäväklubi ja mikä tahansa palvelun sisältö on tarkoitettu vain sinun henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöösi. Sitoudut olemaan käyttämättä Ystäväklubia julkisiin esityksiin.

3. Ystäväklubi päivittää palvelua ja sen sisältöä säännöllisesti. Lisäksi testaamme jatkuvasti palvelumme eri osa-alueita, kuten verkkosivustoa, käyttöliittymiä, tarjousominaisuuksia sekä Ystäväklubi-sisällön saatavuutta.

4. Hyväksyt, että käytät Ystäväklubi-palvelua, mukaan lukien kaikki siihen liittyvät ominaisuudet ja toiminnallisuudet, kaikkien soveltuvien lakien, sääntöjen ja määräysten mukaisesti sekä muiden palvelun käyttöön tai sisältöön kohdistuvien rajoitusten mukaisesti. Sitoudut siihen, että et arkistoi, kopioi, jaa, muokkaa, näytä, esitä, julkaise, lisensoi, tarjoa myytäväksi tai käytä (muutoin kuin näissä käyttöehdoissa nimenomaisesti sallitulla tavalla) sisältöä tai informaatiota, joka sisältyy Ystäväklubi-palveluun tai on saatu Ystäväklubi-palvelusta tai sen kautta. Sitoudut myös siihen, että et kierrä, poista, muuta, poista käytöstä, heikennä tai estä Ystäväklubi-palvelun sisällön suojauksia; käytä mitään robottia, spideriä, scraperia tai muuta automaattista tapaa päästäksesi Ystäväklubi-palveluun; et pura, takaisinmallinna, hajota mitään ohjelmistoa tai muita tuotteita tai prosesseja, jotka ovat käytettävissä Ystäväklubi-palvelun kautta, et lisää mitään koodia tai tuotetta tai manipuloi Ystäväklubin-palvelun sisältöä millään tavoin; etkä käytä tiedonlouhintaa, tiedonkeruuta tai tiedonpoimintaa. Lisäksi sitoudut siihen, ettet lähetä, postita, lähetä sähköpostia tai muuten toimita mitään aineistoa, joka on tarkoitettu keskeyttämään, tuhoamaan tai rajoittamaan minkään Ystäväklubi-palveluun liittyvän ohjelmiston tai laitteiston tai telekommunikaatiovälineen toiminnallisuutta. Tällaisiin luetaan ohjelmistovirukset tai muut sovellukset, tiedostot tai ohjelmat. Saatamme estää tai rajoittaa palvelun käyttöä, jos rikot näitä käyttöehtoja tai käytät palvelua laittomasti tai vilpillisesti.

5. Toistettavan Ystäväklubi-sisällön laatu saattaa vaihdella laitteen mukaan, ja laatuun saattaa vaikuttaa moni tekijä, kuten käyttäjän sijainti, käytettävissä oleva kaistanleveys ja/tai verkkoyhteyden nopeus.

Laskutus

1. Laskutusjakso. Ystäväklubi-palvelun jäsenmaksu on 9 euroa kuukaudessa. Se laskutetaan valitsemaasi maksutapaa käyttäen kuukausittain kalenteripäivänä, joka vastaa maksullisen jäsenyyden alkamispäivää. Maksupäivä saattaa muuttua esimerkiksi, jos valitsemasi maksutavan käyttö epäonnistuu tai maksullinen jäsenyys alkaa kalenteripäivänä, jota ei ole kaikissa kuukausissa. Laskuttaja on Livelaboratorio Oy (Y-tunnus 2704602-5).

2. Maksutavat. Voit vaihtaa maksutapasi verkkosivullamme My Profile -linkin kautta. Jos maksua ei saada päätettyä onnistuneesti, koska kortti ei ole voimassa, käytettävissä ei ole riittävästi varoja tai muusta syystä, etkä vaihda maksutapaa tai peruuta tiliäsi, saatamme jäädyttää pääsysi palveluun, kunnes käytettävissä on voimassa oleva maksutapa. Maksutavan päivittäminen valtuuttaa Ystäväklubin jatkamaan veloituksia päivitettyä maksutapaa käyttäen, ja olet edelleen vastuussa suorittamattomista maksuista. Tämä saattaa johtaa laskutuspäivän muuttumiseen.

3. Peruutus. Voit peruuttaa Ystäväklubi-jäsenyytesi milloin tahansa. Sinulla on pääsy Ystäväklubi-tilillesi kuukausittaisen laskutusjakson loppuun asti. Lainsäädännön sallimissa rajoissa maksuja ei palauteta, eikä osittain käytettyjä jäsenyyskuukausia hyvitetä. Peruutus tapahtuu Ystäväklubi-välilehdellä ja seuraamalla peruutusohjeita. Jos peruutat jäsenyytesi, tili sulkeutuu automaattisesti kuluvan laskutuskauden lopussa.

4. Hinta- ja sopimusmuutokset. Ystäväklubi saattaa muuttaa palvelusopimuksia ja palvelun hintaa ajoittain. Kaikki hinta- ja sopimusmuutokset koskevat sinua aikaisintaan 30 päivän kuluttua sinulle lähetettävästä ilmoituksesta.

Salasanat ja tilin käyttöoikeus

Ystäväklubin jäsenenä sitoudut noudattamaan G Livelab App käyttöehtoja.

Muut ehdot

1. Asiakastuki. Saat lisätietoja Ystäväklubista ja sen ominaisuuksista ja ohjeita sen käyttämiseen sähköpostitse: [email protected]

2. Voimassaolo. Jos jonkin määräyksen tai joidenkin määräysten näissä käyttöehdoissa katsotaan olevan pätemätön, laiton tai täytäntöönpanokelvoton, muiden määräysten päteminen, laillisuus ja täytäntöönpanokelpoisuus eivät muutu tai heikenny ja ne pysyvät täysin voimassa.

3. Käyttöehtojen muutokset. Ystäväklubi pidättää oikeuden aika ajoin muuttaa näitä käyttöehtoja. Ilmoitamme sinulle vähintään 30 päivää ennen kuin nämä uudet käyttöehdot tulevat kohdallasi voimaan.

4. Sähköinen viestintä. Lähetämme sinulle tiliisi liittyviä tietoja (esimerkiksi maksuvaltuutuksia, laskuja, salasana- tai maksutapamuutoksia, vahvistusviestejä ja ilmoituksia) vain sähköisessä muodossa, esimerkiksi sähköpostitse rekisteröitymisprosessin aikana antamaasi sähköpostiosoitteeseen.