G Livelab, Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki

Päkä + MC Koo, 26.5.2023

26.5.
Fri
20:00

Päkä + MC Koo

Standard 27 €
Includes 3€ cloakroom charge

Doors: 19:00
Showtime: 20:00

Suomen suosituimpiin rap-yhtyeisiin lukeutuvasta Gaselleista tuttu Päkä julkaisi syksyllä ensimmäisen sooloalbuminsa PME:n kautta. Menestysalbumi-nimisen levyn tuottajat ovat DJ Arsi (Loost Koos) ja Visa Mäkinen (Aivovuoto).

”Levyn teema on menestys. Meidän yhteiskunnassa toistuu narratiivi, jossa ammatillinen menestys on synonyymi onnellisuudelle. Niin mäkin opin ajattelemaan. Menestystä jahdataan ja jos sitä sitten lopulta saadaan niin ollaan pettyneitä, kun ei se ulkoinen hyväksyntä tai taloudellinen menestys ratkonutkaan meidän ongelmia ja se sama levottomuus on edelleen läsnä”, Päkä eli Pekka Salminen kuvailee.

★★★★
”Menestysalbumi on henkilökohtainen, raa’an rehellinen ja Gasellien tavoin elämänmakuisuudessaan samaistuttava kokonaisuus.” – Mirko Siikaluoma, Soundi

MC Koo on helsinkiläinen räppäri, joka on tehnyt musiikkia jo 14 vuoden ajan. Debyyttialbumi Koon maailma ilmestyi 2017, ja singlenä julkaistut Kuuma mimmi ja Kolamies ovat nauttineet striimisuosiosta. Viime vuonna MC Koo julkaisi singlet Hima ja Unelmii, jotka ovat Äänet käskee -duon tuottamia. Ahkerasti keikkailevan MC Koon livekokoonpanoon kuuluvat lisäksi solisti Lilli Aro ja DJ/tuplaaja Lossi T.