G Livelab, Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki

Jukka Orma - Argentiinan Pusta, 9.6.2022

9.6.
Thu
19:00

Jukka Orma - Argentiinan Pusta

Doors: 18:00
Showtime: 19:00

Parhaiten Sielun Veljet yhtyeen karismaattisena kitaristina tunnettu Jukka Orma esiintyy G Livelab Helsingissä kesäkuussa ja esittää keikalla materiaalia tuoreelta Argentiinan Pusta -albumiltaan. Orman uusi albumi on positiivinen isku vyön alle. Siis niille, jotka odottavat jotain samanlaista kuin ennen. Tällä levyllä Orma nimittäin esittää oman näkemyksensä suomalaisesta tangosta. Uudelleensovitus on tehty rakkaudella, intohimolla, suomalaisen käyttömusiikin pitkän ja syvän tuntemuksen tuomalla auktoriteetilla. Maamme arvosteuimpiin kitaristeihin lukeutuvan muusikon ura on komea – Orma on soittanut urallaan lisäksi useissa eri kokoonpanoissa kuten Madame George, Hassisen Kone, Remu & Hurriganes ja Pedro’s Heavy Gentlemen.

JUKKA ORMA – ARGENTIINAN PUSTA
Jukka Orma; laulu & kitara / Eeva Koivusalo, basso / Mamba Assefa, rummut / Maria Ilmoniemi; koskettimet & samplet


"He ovat näillä maneerittomilla versioillaan nyt lähempänä tangon myyttistä ja mystistä ydintä, sitä aavan meren tuolla puolen kajastavaa arvoituksellista maata."
– Helsingin Sanomat

"Tällä teolla pitäisi Seinäjoen Tangomarkkinoiden ovet aueta selkosen seljälleen. Näillä soitoilla Kaustisen Kansanmusiikin pitäisi hinguta tangon uutta aaltoa vakituisten kuulijoidensa korvain juureen."
– M. A. Numminen

A very special occasion! Jukka Orma, the charismatic guitarist best known from the rock group Sielun Veljet, performs live at G Livelab Helsinki with his new band. On the critically acclaimed album "Argentiinan Pusta" Orma presents his vision of Finnish tango. On stage, he is joined by Eeva Koivusalo on bass, Mamba Assefa on drums and Maria Ilmoniemi on keys.