G Livelab, Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki

Elsi Sloan: Pakko muuttua, 24.2.2023

24.2.
Fri
20:00

Elsi Sloan: Pakko muuttua

Standard 15 €
Includes 3 € cloakroom service

Doors: 19:00
Showtime: 20:00

Elsi Sloan on 22-vuotias monipuolinen queer-taiteilija, joka tunnetaan etenkin pääosastaan Aino Sunin Sydänpeto-elokuvasta. Näyttelijäntöidensä lisäksi Sloan on esittänyt omaa musiikkiaan jo vuosien ajan. Hänen debyttialbuminsa Pakko muuttua julkaistaan 24.2. ja sen ilmestymistä juhlistetaan G Livelabissa. Yllätyksiä täynnä olevan illan aikana lavalla nähdään levyn tekijöitä sekä hahmoja albumilta.

Pakko muuttua -albumi purkaa tekijyyttä ja tutkii muotoa. Levyn kappaleet ovat Sloanin kirjoittamia, mutta hän kertoo halunneensa tutkia, millaisia omia maailmoja niistä voi tulla, kun ne annetaan toisille tekijöille, ystäville. Niinpä levyltä löytyy ainakin folkia, räppiä, spoken wordia, garagerockia ja taidepoppia. Ja kaksi kirjettä.

Elsi Sloan is a 22-year-old, versatile queer artist, who’s known for their lead role in Aino Suni’s movie Heartbeast (Sydänpeto). Sloan has performed their own music for years and will release their debut album Pakko muuttua on February 24th. The record release party will be held at G Livelab and it’ll be a night full of surprises.