G Livelab, Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki

Elias Gould + Pesso, 24.3.2023

24.3.
Fri
20:00

Elias Gould + Pesso

Standard 27 €
Includes a 3 € cloakroom charge

Doors: 19:00
Showtime: 20:00

Elias Gould tunnetaan hiteistään Huvilakatu (2016) ja Loistava (2019). Gould on myös vieraillut esimerkiksi JVG:n Revolveri- ja Gasellit-yhtyeen Riks raks poks -kappaleilla. Vuonna 2022 julkaistu kakkosalbumi Susihavaintoja on kypsä ja syväluotaava taidonnäyte kitaravetoisen indierockin saralla. Gould teki Susihavaintoja-levyn vastaavan tuottajan Riku Mattilan ja kirjailija-toimittaja Ronja Salmen kanssa.

”Levy kertoo ulkopuolisuuden tunteesta, jota olen myös itse kokenut, ja tiedän, että moni arjessaan kokee. Toivon tietysti, että levyä kuuntelemalla tuo tunne hetkellisesti helpottaisi”, Gould kertoo.

Pesso on räppäri-tuottaja, joka julkaisi kolmannen albuminsa, 33, keväällä 2022. Hiphop- ja r&b-vaikutteisen levyn ”post-Disney-maailmaa” on ylistetty esimerkiksi Rumbassa. Albumin vierailijoina kuullaan muun muassa Pehmoainoa, Nelma U:ta ja DJ Ibusalia.

Elias Gould has released a couple of well known hits, Huvilakatu (2016) and Loistava (2019), and has featured on JVG’s Revolveri and Gasellit’s Riks raks poks. His second album Susihavaintoja is a mature and deep masterpiece of guitar-driven indie rock. The record is produced by Finnish producer legend Riku Mattila and written with author-editor Ronja Salmi.

Pesso is a rapper-producer whose latest album 33 is a hip hop and r&b influenced post-Disney odyssey praised by critics.